Despre noi

Suntem o echipa de profesionisti columbieni care admira, apreciaza si vrea sa pastreze arta care ne-a lasat-o mostenire vechile civilizatii care au trait in teritoriile noastre. Artizani, tehnicieni si ingineri lucram impreuna cu scopul de a arata si a imparte frumusetea si bogatia artei precolumbiene.
Inspirate din modele pline de viata si creativitate elaborate de stramosii nostri, respectind totdeauna autenticitatea designului lor original, dezvaluim detaliile spectaculoase ale conceptelor artei precolumbiene si le aducem in ziua de astazi in forma de creatii de bijuterii si obiecte unice. In acest fel introducem bijuteriile precolumbiene in actualitatea noastra ca sa faca parte din accesorii si piese exclusive de decoratiune pentru lumea de astazi.

In ideea de a promova aceasta arta a bijuteriilor precolumbiene in Romania, s-a nascut proiectul nostru cu numele Tierra Colombia. Societatea Tierra Colombia s.r.l. este firma care face legatura intre Columbia si Romania, intre atelier de artizani columbieni si omul doritor de aceste lucrari traditionale. Asadar devenim continuare a lantului de familii de artizani cu care lucram mana in mana, in elaborarea si productia acestor bijuterii precolumbiene, ca ulterior sa ne ocupam de logistica de import, de comercializare si de marketingul lor. Obiectivul nostru este de a face cunoscute bijuterii precolumbiene, oferind eleganta si distinctie clientilor nostri prin optima calitate si servicii.

Cu o experienta de mai mult de 20 ani in dezvoltarea acestor produse, oferim garantia calitatii prin devotament in ceea ce facem. Dorim sa devenim o firma cunoscuta in domeniul bijuteriei in Romania, caracterizata prin deosebirea, designul, calitatea si originalitatea produselor si satisfacerea totala a preferintelor clientilor nostri.

In momentul de fata in Romania suntem singura firma care aduce pe piata acest gen de bijuterii. Fiind ele bijuterii neobisnuite, aparte, si oarecum putin cunoscute, avem ca principiu ca din momentul in care punem la dispozitie produsele noastre, clientii nostri sa aiba o comunicare deschisa si ampla care sa le permita sa descopere si sa cunoasca despre ele, cata istorie precum si traditie si simbolistica se afla in spatele acestor piese.

Va stam la dispozitie ca sa cunoasteti mai multe despre lumea fascinanta a artei precolumbiene si expresiile ei prin bijuterii deosebite.

Produsele expuse sunt cu titlu demonstrativ - nici o comanda nu va fi onorata. Refuză