Despre noi

Suntem o echipa de profesionisti columbieni care admira, apreciaza si vrea sa pastreze arta lasata mostenire de catre vechile civilizatii care au trait pe teritoriile noastre. Artizani, tehnicieni si ingineri lucram impreuna cu scopul de a arata si de a imparti frumusetea si bogatia artei precolumbiene.
Inspirate din modele pline de viata si creativitate elaborate de stramosii nostri, respectind intotdeauna autenticitatea designului lor original, dezvaluim detaliile spectaculoase ale conceptelor artei precolumbiene si le aducem in ziua de astazi in forma de creatii de bijuterii si obiecte unice. Astfel introducem bijuteriile precolumbiene in actualitatea noastra ca sa faca parte din accesorii si piese exclusive de decoratiune pentru lumea de astazi.

In ideea de a promova aceasta arta a bijuteriilor precolumbiene in Romania, s-a nascut proiectul nostru cu numele Tierra Colombia. Societatea Tierra Colombia s.r.l. este firma care face legatura intre Columbia si Romania, intre atelierul de artizani columbieni si omul doritor de aceste lucrari traditionale. Asadar suntem o continuare a lantului de familii de artizani cu care lucram mana in mana, in elaborarea si productia acestor bijuterii precolumbiene, ca ulterior sa ne ocupam de logistica de import, de comercializare si de marketingul lor. Obiectivul nostru este de a face cunoscute bijuteriile precolumbiene, oferind eleganta si distinctie clientilor nostri prin calitate si servicii optime.

Cu o experienta de mai mult de 20 ani in dezvoltarea acestor produse, oferim garantia calitatii prin devotament in ceea ce facem. Dorim sa devenim o firma cunoscuta in domeniul bijuteriei in Romania, caracterizata atat prin deosebirea, designul, calitatea si originalitatea produselor cat si prin satisfactia totala a clientilor nostri.

In momentul de fata suntem singura firma din Romania care aduce pe piata acest gen de bijuterii. Fiind bijuterii neobisnuite, aparte, si oarecum putin cunoscute, avem ca principiu ca din momentul in care punem la dispozitie produsele noastre, clientii nostri sa aiba o comunicare deschisa si ampla care sa le permita sa descopere si sa cunoasca atat istoria cat si traditia si simbolistica acestor piese.

Va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa cunoasteti cat mai multe despre lumea fascinanta a artei precolumbiene si despre expresiile ei prin bijuterii deosebite.