Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Despre noi

Arta precolumbiana lasata mostenire de catre vechile civilizatii este o adevarata comoara ce merita sa fie pretuita si admirata in orice imprejurare si cu orice ocazie. De aceea noi, echipa Tierra Colombia, impreuna cu artizanii, tehnicienii si inginerii columbieni, lucram cu scopul de a arata si de a impartasi frumusetea si bogatia artei precolumbiene.

Inspirate de modele pline de viata si creativitate elaborate de stramosii nostri, bijuteriile noastre respecta intotdeauna autenticitatea designului lor original, dezvaluind detaliile spectaculoase ale conceptelor artei precolumbiene. Noi le aducem azi sub forma de creatii de bijuterii si obiecte decorative unice.

In ideea de a promova aceasta arta a bijuteriilor precolumbiene in Romania, s-a nascut proiectul cu numele Tierra Colombia – o legatura intre Columbia si Romania, intre atelierul de artizani columbieni si omul doritor de aceste lucrari traditionale, incarcate de valoare istorica si semnificatie. Asadar suntem o continuare a lantului de familii de artizani cu care lucram mana in mana, in elaborarea si productia acestor bijuterii precolumbiene, pana cand ele ajung sa fie purtate, ca un semn de eleganta si distinctie, de catre iubitorii acestei frumoase arte.

Cu o experienta de peste 20 ani in mestesugul acestor produse, oferim garantia calitatii prin unicitatea, designul, calitatea si originalitatea produselor, ducand la satisfactia totala a clientilor nostri.

Va oferim o gama larga de bijuterii neobisnuite, aparte si misterioase, despre care suntem incantati sa va povestim oricand acele detalii care va dezvaluie nu doar istoria si traditia lor, dar si simbolistica si incarcatura lor spirituala. Va stam la dispozitie ca sa cunoasteti cat mai multe despre lumea fascinanta a artei precolumbiene exprimata prin bijuterii deosebite.