Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Politica de returnare

Politica de Returnare

Clientul are dreptul, conform legislatiei romane in vigoare, de a denunta unilateral contractul la distanta (dreptul de retragere din contract), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice din momentul din care a intrat in posesia produselor. In acest caz clientul va trimite un email la adresa tierracolombiasrl@gmail.com.

Returul produselor se va realiza pe cheltuiala clientului, utilizănd aceeaşi metodă de livrare ca în cazul expedierii. Nu se accepta retururile expediate prin Posta Romana.

Produsele se vor returna la urmatoarea adresa: str Drumul Bisericii nr. 48, vila 34, Voluntari, jud. Ilfov, tel 0746045548.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele originale care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate etc.

In cazul in care Clientul doreste inlocuirea unui produs cu un altul, toate costurile de transport si ramburs, daca este cazul, cad in sarcina sa.In cazul in care, din greseala, a fost trimis un alt produs decat cel comandat, sau produsul primit este defect sau nu corespunde intocmai cu specificatiile din site, vanzatorul isi asuma costurile de retur si va depune toate eforturile pentru a inlocui produsul cat mai repede. In cazul in care clientul nu doreste inlocuirea produsului, va primi banii inapoi, in maximum 14 zile calendaristice.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data primirii coletului . Rambursarea sumelor pentru produsele retur, se face in contul bancar al titularului comenzii, conform informatiilor trimise de catre Client. In acest sens, Clientul va comunica in scris contul IBAN, banca si numele complet al titularului de cont, in vederea efectuarii transferului. Vanzatorul nu se face raspunzator de transmiterea eronata sau incompleta a datelor pentru efectuarea platii produselor returnate.